Startpagina

Residence Serenamore Corsica

Het Park
Résidence Serenamore, 20144 Favone
+ 33 (0) 64 55 08 230, residenceserenamore@gmail.com

Een hoekje van het paradijs in de buurt van Porto-Vecchio

Residence Serenamore Corsica

De Costa Serena bevindt zich aan de zuidoostelijke kant van Corsica . Het kleinschalige vakantiepark Serenamore ligt boven een schitterende baai, op slechts 600 meter van het witte zandstrand van Favone . Het vakantiepark ligt tegen de heuvel. Vanuit uw villa of chalet heeft u dus een prachtig uitzicht over de helblauwe zee en de omliggende berghellingen. Een perfect uitgangspunt voor een actieve of ontspannende vakantie op Corsica, Ile de Beauté .

Onze vrijstaande vakantiewoningen bieden veel ruimte en privacy. Uw luxe woning is voorzien van alle comfort. Hier kunt u heerlijk wegdromen op uw eigen veranda met een fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee.

Bij het vakantiepark is een receptie, gratis wifi. Wij delen graag tips met u!
 

Verhuur van luxe villa's en chalets Favone

Rust, ruimte en natuur het is heerlijk toeven in Residence Serenamore op slechts 600 meter van het schitterende witte zandstrand van Favone. De woningen staan ruim over het park verspreid en bieden een magnifiek uitzicht over de zee en de omliggende bergen.

De Villa’s Vista Mare bieden veel ruimte en privacy. De villa is voorzien van alle comfort. Alle villa’s beschikken over een groot, deels overdekt, terras. Hier kunt u heerlijk genieten van een gegarandeerd fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee en de omliggende berghellingen.

De Chalets Moia Vista zijn geheel vrijstaand en zo gebouwd dat uw privacy gewaarborgd is. Zo kunt u vanaf uw veranda heerlijk genieten van het uitzicht en de Corsicaanse avonden.

Het schitterende zandstrand van Favone ligt op slechts 600 meter vanaf de ingang van de Residence. In de baai van Favone worden diverse watersportmogelijkheden aangeboden, u vindt hier ook diverse barretjes en eetgelegenheden.
Minimaliseer de kaart